#MaiDelicios: desert rapid, Santa’s hat

Deserturile sunt cea mai bună metodă de a cuceri inima persoanelor din jurul nostru. Așa că, azi vă propunem o rețetă #MaiDelicioasă, realizată cu ulei de dovleac presat la rece Elixir, pe care o puteți pregăti acum, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Această rețetă reprezintă o metodă prin care puteți introduce în alimentația celor mici uleiul de dovleac bogat în Omega 3, acid gras esenţial pentru dezvoltarea în parametrii optimi a organismului.

Ingrediente:

Modul de preparare: într-un vas punem conținutul unei cutii de mascarpone, o lingură de miere și două linguri de ulei de dovleac presat la rece Elixir. Amestecăm compoziția cu un mixer, apoi o punem la frigider pentru 3-4 ore.

După ce crema a stat suficient de mult timp la frigider, scoatem biscuiții din recipient, îi așezăm pe o tavă, iar deasupra îi ornăm cu cremă. Peste cremă punem o bucată de zmeură sau de căpșună, iar deasupra mai punem puțină cremă, pentru a crea căciulia lui Moș Crăciun.

Obțineți, astfel, un desert #MaiSănătos, bogat în Omega 3, pe care îl va îndrăgi întreaga familie.

De ce este această rețetă #MaiSănătoasă?

Răspunsul e simplu: deoarece integrarea în alimentația zilnică a uleiului din semințe de dovleac presat la rece este recomandată pentru numeroase afecțiuni, precum cele ale prostatei, ale aparatului urinar, ale căderii părului, reducând în același timp și colesterolul. Acesta este util în cazul tulburărilor emoționale și beneficiază de un efect antiparazitar recunoscut. Uleiul de dovleac Elixir este bogat în Omega 3, Omega 6 și Omega 9, conține carotenoide, flavonoide, fosfolipide, acizi grași polinesaturați și mononesaturați; cel mai mare avantaj al său e că poate fi folosit atât în alimentație, cât și în remedii terapeutice sau cosmetice. Aceste vitamine și formula în care ele se află în acest ulei, duc la absorbția lor integrală în organism, într-un interval de timp foarte scurt.

Sperăm că v-a plăcut propunerea noastră de azi și nu uitați să mâncați cât #MaiSănătos!