Salată la borcan? Dacă sunteți și voi curioși, atunci acest articol este pentru voi. Noi am avut curiozitatea de a încerca această variantă, așa că am decis să experimentăm o salată de paste cu legume.

Ingrediente pentru dressing:

1 lingură muștar boabe

3 linguri de ulei presat la rece Elixir – (noi am combinat câte o lingură din următoarele sortimente: ulei de dovleac presat la rece Elixir , Uleiul din semințe de in Elixir  și ulei de cânepă presat la rece Elixir. ).

½ linguriță de sare

½ linguriță de piper

1 lingură de zeamă de lamaie

Ingrediente pentru salată:

*100 gr.paste

* 100 gr. fasole boabe roșie (conservă)

* 100 gr.porumb dulce (conservă)

* 100 gr. morcov ras

* 100 gr. castravete verde

* 100 gr. măsline negre

* 100 gr. roșii cherry

* 30 gr. baby spanac

Mod de preparare:

Cel mai important de știut este faptul că dressingul (care îl pregătiți înainte separat într-un bol) îl puneți la baza borcanului, în acest fel legumele vor rămâne crocante și nu vor fi îmbibate cu sos.

Între timp, fierbeți pastele preferate și le scurgeți.

Mai rămâne doar să adăugați toate ingredientele/legumele în straturi și deasupra lor frunzele de salată sau de baby spanac.

Noi de data aceasta carne nu am folosit deloc, dar bineînțeles puteți încerca diverse combinații atât cu carne (bucăți din piept de pui, cu ton) cât și cu alte legume preferate.

Marele avantaj al salatei la borcan este acela că este usor de transportat și se păstrează proaspătă mai mult timp.