Superior Taste Award by The International Taste & Quality Institute.

Calitatea uleiurilor Elixir a fost atestată și certificată în fiecare an cu distincția Superior Taste Award începând cu anul 2015, de către The International Taste & Quality Institute.  În anul 2015 uleiul de floarea soarelui a fost recompensat cu o stea,  în 2016, uleiul de rapiță și de soia au primit două stele,  în 2017  Oloi Tomnit de la Adi Hădean, o stea iar în 2018, uleiul de dovleac a fost recompensat cu 2 stele.

 Calitatea uleiului a fost evaluată prin metoda „orb”, fără a se dezvălui marca produsului în momentul judecării sale de către referenți independenți, fiind premiat după următoarele cinci criterii calitative: primă impresie, aspect, miros, textură și gust. Membrii juriului provin din cele mai prestigioase 15 asociații ale somelierilor și bucătarilor profesioniști din Europa.

The International Taste & Quality Institute (iTQi), cu sediul în Bruxelles, este un lider mondial în ceea ce privește testarea și promovarea produselor alimentare și a băuturilor de înaltă calitate. Membrii juriului sunt selectați dintre cele mai prestigioase 15 asociații ale profesioniștilor somelieri și bucătari din Europa, precum: Maîtres Cuisiniers de France, The Academy of Culinary Arts London, Federazione Italiana Cuochi, World Master Chefs Society (WMCS) etc.