Superior Taste Award by The International Taste & Quality Institute.

Calitatea uleiurilor Elixir a fost atestată și certificată în fiecare an cu distincția Superior Taste Award începând cu anul 2015, de către The International Taste & Quality Institute.  În anul 2015 uleiul de floarea soarelui a fost recompensat cu o stea,  în 2016, uleiul de rapiță și de soia au primit două stele,  în 2017  Oloi Tomnit de la Adi Hădean, o stea iar în 2018, uleiul de dovleac a fost recompensat cu 2 stele. 

 Calitatea uleiului a fost evaluată prin metoda „orb”, fără a se dezvălui marca produsului în momentul judecării sale de către referenți independenți, fiind premiat după următoarele cinci criterii calitative: primă impresie, aspect, miros, textură și gust. Membrii juriului provin din cele mai prestigioase 15 asociații ale somelierilor și bucătarilor profesioniști din Europa.

The International Taste & Quality Institute (iTQi), cu sediul în Bruxelles, este un lider mondial în ceea ce privește testarea și promovarea produselor alimentare și a băuturilor de înaltă calitate. Membrii juriului sunt selectați dintre cele mai prestigioase 15 asociații ale profesioniștilor somelieri și bucătari din Europa, precum: Maîtres Cuisiniers de France, The Academy of Culinary Arts London, Federazione Italiana Cuochi, World Master Chefs Society (WMCS) etc.

Certificat ISO 22 000 de către URS.

De asemenea, calitatea este certificată și de URS, una din top 5 cele mai mari organisme de certificare din lume în ceea ce privește siguranța alimentară, prin obținerea certificării ISO 22 000. Aceasta reprezintă, un standard de management al siguranței alimentare. Prin implementarea ei, vă putem asigura vouă, consumatorilor siguranța produselor noastre.