Sărbătorile de iarnă sunt acele zile din an, în care toți membrii familiei noastre se reîntorc acasă și se așează în jurul mesei și a bradului de Crăciun. În fiecare familie aceste sărbători au o semnificație aparte. Majoritatea depănăm amintiri din copilărie, și ne amintim cu drag de zilele în care bunica pregătea cozonacul și sarmalele, mama pregătea cele mai bune prăjituri, iar noi copii repetam colindele noastre preferate. Sărbătorile de acasă au un farmec special, o căldură molipsitoare care ne fac să uităm de problemele de peste an, și ne ajută să ne încărcăm cu energie. Desigur că înainte de sărbători, suntem prinși de febră cumpărăturilor deoarece dorim să îi surprindem pe cei dragi  cu cele mai frumoase cadouri. În acest an, noi  dorim să venim în ajutorul tău pentru a nu mai pierde timp prețios în marile magazine alergând după cadouri, așa că ți-am pregătit două pachete cu bunătăți care să te ajute să oferi un cadou cât mai original și neașteptat. În aceste pachete vei găsi, ulei de dovleac și Oloi Tomnit ingrediente care să te facă să îți amintești de gustul copilăriei, condimente pentru ca masă de crăciun să aibe gustul pe care îl dorești, dulciuri și un vin special pentru a te bucura din plin de aceaste sărbătoari.

Pachete pot fi comandate online iar tu ai două posibilități, fie optezi pentru că ele să ajungă la tine sau fie optezi pentru ca pachetul să ajungă la persoanele dragi ție însoțite de un mesaj de sărbători din partea ta. Pentru a doua variantă poți să ne trimiți mesajul pe info@uleielixir.ro.

În E-book-ul ,,Rețete gustoase pentru #SărbătorileDeAcasă, am adunat unele dintre cele mai gustoase rețete culinare din gastronomia europeană pentru a te ajuta să pregătești o cină mult mai diversificată și surprinzătoare.


[contact-form-7 id=”42542″ title=”Descarcă E-Book!”]