Începând cu luna iulie 2017 puteți găsi uleiurile din gama Elixir și în rețeaua de magazine Carrefour. Astfel, produsele Oloi Tomnit la 500ml, Ulei de Floarea Soarelui – Elixir la 500ml și 1L, Ulei de Rapiță – Elixir la 1L și Ulei de Soia – Elixir la 1L, toate de primă presă, se găsesc pe rafturile celor 32 de hipermarketuri Carrefour din România.

Uleiurile noastre sunt 100% naturale, produse în România după rețete tradiționale: presare la rece și primă presă. Punem foarte mare accent pe calitatea produselor noastre, și avem grijă de ele de la momentul cultivării semințelor de floarea soarelui, rapiță sau soia pe terenurile proprii, până la momentul în care zdrobim semințele pentru a le extrage esența și îmbutelierea uleiurile în sticle.

Eforturile pentru păstrarea standardelor și gustului autentic al uleiurilor au fost răsplătite 3 ani la rând cu distincție Superior Taste Award de o stea și două stele din partea Institutului Internațional al Gustului și Calității din Bruxelles (The International Taste & Quality Institute – iTQi) pentru uleiul de floarea soarelui, respectiv uleiul de rapiță și uleiul de soia. Anul acesta a fost rândul Oloi Tomnit de la Adi Hădean să obțină o stea în cadrul acestei evaluări prestigioase, pentru gustul remarcabil.

Pe lângă lansarea recentă în Carrefour, vă reamintim că puteți găsi produsele și în alte magazine mari: Auchan, Cora, DM, Real, dar și în magazine de profil naturist din țară, precum și pe site-ul nostru.