#MaiSănătos – salată de sfeclă roșie cu mozzarella și nuci

Azi vă propunem o salată de toamnă #MaiSănătoasă, ideală pentru masa de prânz, pe care o puteți prepara în doar 5 minute.

Ingrediente:

Modul de prepare: spălăm frunzele de rucola, le așezăm într-un bol, adăugăm sfecla roșie (noi am folosit sfeclă roșie din conservă), bucățile de mozzarella și miezul de nucă. La final, punem o lingură de ulei de dovleac presat la rece Elixir. Le amestecăm pe toate și, astfel, obținem o salată gustoasă, bogată în Omega 3. Miezul de nucă poate fi hidratat în prealabil într-un vas cu apă, timp de 12 ore.

Gustul uleiul de dovleac se completează de minune cu restul ingredientelor.

De ce este această rețetă #MaiSănătoasă?

Răspunsul e simplu: deoarece integrarea în alimentația zilnică a uleiului din semințe de dovleac presat la rece este recomandată pentru numeroase afecțiuni, precum cele ale prostatei, ale aparatului urinar, ale căderii părului, reducând în același timp și colesterolul. Acesta este util în cazul tulburărilor emoționale și beneficiază de un efect antiparazitar recunoscut. Uleiul de dovleac Elixir este bogat în Omega 3, Omega 6 și Omega 9, conține carotinoide, flavonoide, fosfolipide, acizi grași polinesaturați și mononesaturați; cel mai mare avantaj al său e că poate fi folosit atât în alimentație, cât și în remedii terapeutice sau cosmetice. Aceste vitamine și formula în care ele se află în acest ulei, duc la absorbția lor integrală în organism, într-un interval de timp foarte scurt.

Sperăm că v-a plăcut propunerea noastră și nu uitați că, în perioada 1 octombrie – 1 decembrie, dacă achiziționați unul dintre produsele Elixir, puteți câștiga un City Break, un multicooker Philips, un storcător de fructe, șorțuri și baxuri de ulei. Mai multe detalii găsiți pe: www.maisanatos.uleielixir.ro