Uleiurile Elixir, apreciate la Raw Generation Expo 2016

Toamna a început frumos pentru noi, prin participarea la unul dintre cele mai îndrăgite evenimente de sezon, dedicat celor care au grijă de alimentația lor și preferă produsele sănătoase, cu multiple beneficii pentru organism, dar și celor ce preferă un stil de viață armonios.

Raw Generation Expo 2016

Astfel, am avut plăcerea de a participa la expoziția Raw Generation Expo, care s-a desfăsurat în perioada 3-4 septembrie, în București, la Romexpo. Aflată la cea de-a XI-a ediție, expoziția a fost organizată, ca de fiecare dată, de Ligia Pop, fondatoarea evenimentului, care a inițiat și duce mai departe an de an acest proiect pentru a ne arăta tuturor cum putem adopta un stil de viață sănătos, printr-o alimentație sănătoasă, dar și prin multe alte lucruri care ne ajută să trăim în armonie cu noi înșine.
Am acceptat cu bucurie invitația să participăm la Raw Generation Expo 2016, așa că ne-am mobilizat și am adus la standul Elixir cele mai bune produse ale noastre din inima Transilvaniei: uleiurile Elixir – ulei de floarea-soarelui presat la rece, ulei de rapiță presat la rece și ulei de soia de primă presă. Motive de mândrie am avut, ce-i drept, pentru că expoziția a fost cel mai bun prilej să aducem în fața celor ce au venit să ne viziteze, recent premiatele noastre uleiuri Elixir, uleiul de rapiță și uleiul de soia, care au primit în luna mai a acestui an distincția Superior Award with 2 Golden Stars, din partea Institutului Internațional al Gustului și Calității din Bruxelles.
Dar ce ne-a adus cea mai mare bucurie a fost faptul că am putut să ne întâlnim cu cei care ne-au vizitat standul, că am putut sta de vorbă și că am avut ocazia să-i poftim să încerce gustul uleiurilor Elixir pe crutoanele de pâine care se odihneau frumos în coșuletele așezate pe masă. Mare le-a fost mirarea celor care au încercat pentru prima dată gustul uleiul Elixir de floarea-soarelui presat la rece când au simțit gustul adevărat al semințelor din care a fost extras uleiul. Întrebarea care a urmat a fost de ce nu au simțit până acum gustul adevărat al uleiului și le-am spus atunci o parte din povestea uleiurilor Elixir, care începe cu pregătirea terenurilor noastre din zona localității Turda, județul Cluj și continuă cu recoltarea, controlul de calitate al semințelor și în final, metoda presării la rece, prin care uleiurile sunt extrase, o metodă care este prietenoasă atât cu mediul înconjurător, dar mai ales cu toate beneficiile plantei adunate în semințe și care sunt transferate, prin această cale neintruzivă, în sticlele cu ulei Elixir.
Ne-am bucurat pe parcursul acestor două zile, dragi vizitatori, că am putut să vă facem cunoscută povestea noastră, vă mulțumim că ne-ați trecut pragul și vă așteptăm cu alte ocazii în care sperăm să ne revedem!