Se arată 1–10 din 22 de rezultate

Olivieră din porţelan cu 3 tipuri de ulei Elixir

54.00lei

Olivieră cu 3 tipuri de ulei Elixir: Floarea-Soarelui, Rapiţă, Soia

Este realizată manual din porţelan, special pentru uleiurile Elixir. Are un design unic și versatil, care se potrivește în decorul oricărei bucătării sau în aranjamentul fiecărei mese.

Pachetul conține:

  • 1 sticlă de ulei din floarea-soarelui de 100 ml
  • 1 sticlă de ulei din rapiţă de 100 ml
  • 1 sticlă de ulei din soia de 100 ml
  • Olivieră din porţelan

 

Reducere!

Pachet ulei de ulei de dovleac 250ml ELIXIR 1+1

51.98lei 44.99lei

Original din America de Sud, dovleacul a devenit cunoscut în Europa la sfârșitul secolului XVI  fiind adus de coloniștii spanioli pe vase. Un secol mai târziu în Austria este descoperit Aurul verde sau Uleiul de rubin cum era numit în acele vremuri uleiul de dovleac. Acesta a devenit cunoscut în întreaga lume într-un timp foarte scurt datorită proprietăţilor sale curative astfel încât în 1773 Împărăteasa austriacă Maria Theresa a emis un edict în care se stipula că: ,,Acest ulei este unic şi mult prea preţios pentru a fi folosit în mese gustoase şi astfel ar trebui folosit ca medicament. Acesta nu va mai fi folosit în delicatese culinare ci va fi colectat şi distribuit numai de către spiţeri”. Ulterior uleiul de dovleac a devenit emblematic pentru arta culinară din Austria, Croaţia şi Slovenia.

Ulei de dovleac 250ml – ELIXIR

25.99lei

Original din America de Sud, dovleacul a devenit cunoscut în Europa la sfârșitul secolului XVI  fiind adus de coloniștii spanioli pe vase. Un secol mai târziu în Austria este descoperit Aurul verde sau Uleiul de rubin cum era numit în acele vremuri uleiul de dovleac. Acesta a devenit cunoscut în întreaga lume într-un timp foarte scurt datorită proprietăţilor sale curative astfel încât în 1773 Împărăteasa austriacă Maria Theresa a emis un edict în care se stipula că: ,,Acest ulei este unic şi mult prea preţios pentru a fi folosit în mese gustoase şi astfel ar trebui folosit ca medicament. Acesta nu va mai fi folosit în delicatese culinare ci va fi colectat şi distribuit numai de către spiţeri”. Ulterior uleiul de dovleac a devenit emblematic pentru arta culinară din Austria, Croaţia şi Slovenia.